Servicii spalare canapele si fotolii

In Bucuresti cu firma de curatenie Viva Clean

Elemente destul de importante intr-o locuinta, canapelele si fotoliile reprezinta, de cele mai multe ori piese de mobilier trecute cu vederea, insa, totodata, foarte utile atat pentru uz personal, cat si pentru oaspetii dumneavoastra.

Curatare canapele Bucuresti

Cu toate ca la o prima vedere, acestea par a fi in ordine, ele ascund praf si bacterii, fapt ce, cu siguranta, ca nu poate bucura pe nimeni. De aceea, cand vorbim de curatat canapele sau fotolii, trebuie acordata o atentie sporita. E timpul sa apelati la serviciile noastre de spalare canapele Bucuresti. Noi va garantam un rezultat minunat, obtinut in urma eforturilor echipei de a cerceta si de a pune in aplicare cele mai eficiente metode in procesul de spalare si curatare fotolii Bucuresti.

Firma de curatenie canapele Viva Clean va ofera servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu in Bucuresti, care va ajuta sa scapati de acarieni, pete si mibrobi in cel mai scurt timp, obtinand astfel o canapea curata sau un fotoliu curat, prin metode de spalare si igienizare unice, cu efecte de durata. Sfatul nostru este ca atat procesul de spalare si curatare fotolii Bucuresti, cat si cel de curatare canapea, sa fie repetat o data la sase luni, in scopul mentinerii igienii corespunzatoare.

 • Pentru canapelele sau fotoliile din burete

Aici, metoda de curatare presupune folosirea aparatului de injectie-extractie cu apa calda si detergent special, destinat unor astfel de operatiuni, o metoda ce se dovedeste a fi foarte eficienta in lupta cu acarienii ascunsi in diferite portiuni ale mobilierului. Metoda de curatare canapele pe care noi o folosim presupune stropirea zonei cu probleme, frecarea acesteia si eliminarea apei (prin extractie).

 • Pentru tapiterii auto

Metoda de curatare tapiterii auto Bucuresti este aceeasi metoda de injectie-extractie de apa calda si detergent, de data aceasta, special pentru tapiterii. Procesul de uscare poate dura pana la cinci ore, timp in care va puteti vedea linistiti de treburi, fara a fi nevoie de o anumita verificare sau interventie din partea dumneavoastra.

Avantajele apelarii la serviciile noastre de spalare canapele si fotolii sunt multiple, printre acestea mentionand:

 • Tesaturi curatate in profunzime
 • Intarirea fibrelor textile
 • Improspatarea culorilor
 • Lipsa riscului de producere a alergiilor
 • Lipsa risc de toxicitate
 • Indepartarea celor mai dificile pete, in proportie de 90%
 • Parfum placut

Preturi spalare/curatare canapele si fotolii din material textil

# Obiect Pret
1 Scaune de la 20 lei / bucata
2 Fotolii de la 55 lei / bucata
3 Canapea (2 locuri) de la 100 lei /bucata
4 Canapea tip coltar (5 locuri) de la 250 lei/bucata

Preturile NU includ T.V.A

Preturi curatare tapiterii auto

# Autoturism Pret
1 Autoturism sedan 5 locuri de la 190 lei
2 Autoturism break / SUV de la 250 lei
3 Autovehicul 9 locuri de la 350 lei

Preturile NU includ T.V.A

Firma curatenie Viva Clean
Program

 • Luni-Vineri 08-22
 • Sambata 08-20
 • Duminica 08-18

Solicita estimare gratuita!

+4 0721.409.502

De acum poti solicita o estimare gratuita si rapida numai la telefonul de mai sus

Serviciile Noastre

 

Spune si prietenilor

Facebook Twitter Pinterest