Servicii de curatare mocheta

In Bucuresti cu firma de curatenie Viva Clean

Deloc ingrijoratoare la prima vedere, mocheta este deseori folosita pentru a da un plus in ceea ce priveste aspectul estetic al incaperii in care dumneavoastra locuiti. Insa, nu multi dintre dumneavoastra stiu ca pe langa deosebitul efect vizual pe care aceasta il ofera, se pot ascunde adevarate focare de infectii.

Studiile arata ca, intr-o mocheta, se pot gasi de 4000 de ori mai multe bacterii decat pe o toaleta. Ingrijorator, nu? Cu toate ca, in prezent, aspiratoarele nu lipsesc din aproape nicio locuinta, acestea nu reusesc sa indeparteze in totalitate bacteriile periculoase, ce ne pot afecta serios starea de sanatate. Desigur, mai exista si varianta aspiratoarelor ultraperformante, ca de exemplu, acele aspiratoare cu ultraviolete, insa pretul acestora reuseste inca sa va tina departe, pe multi dintre dumneavoastra.

Servicii de curatare mocheta

Aici intervenim noi, firma de curatenie Viva Clean, care va pune la dispozitie servicii performante de curatare mocheta Bucuresti.

Serviciile de curatare mocheta sau de spalare mocheta sunt incluse in pachetul de servicii de curatenie, ce au ca obiectiv indepartarea mizeriei si a microbilor produsi de aceasta. Astfel, mocheta ce alta data parea veche, prafuita si lipsita de prospetime, se poate transforma intr-un nou element decorativ, curat si placut la atingere.

Procesul de curatare in profunzime se efectueaza cu echipamente profesionale, moderne, cu monodisc si prin metoda injectie-extractie, folosindu-se dupa caz, detergent activ sau spuma uscata.

Prin metodele folosite de Viva Clean in serviciile de curatare mocheta la domiciliu, rezulta tehnici performante si extrem de utile. Folosirea utilajelor si substantelor introduse in curatarea si spalarea mochetelor se dovedesc a fi solutia perfecta in obtinerea unei culori cat mai vii si a unei prospetimi odata disparuta cu trecerea timpului.

Nu uitati ca mai mult de jumatate din murdaria unei incaperi se mentine in mocheta, iar acest lucru poate cauza probleme grave de sanatate. Prin oferta de servicii curatare mocheta Bucuresti, Viva Clean va poate ajuta sa scapati de griji.

Metoda semi-umeda, o metoda de ultima tehnologie, este folosita in curatarea mochetei cu spuma uscata. Ce inseamna mai exact? Aceasta metoda presupune posibilitatea de a mentine mocheta uscata, fara a umezi tesaturile acesteia. Avantajele nu intarzie sa apara: proces rapid de uscare a mochetei, intarirea fibrelor textile, redarea culorii de alta data, mentinerea unui miros placut si, nu in ultimul rand, protejarea sanatatii, prin folosirea produselor ecologice.

Pe langa procesul de curatare mocheta lipita si spalare mocheta, echipa noastra de profesionisti ofera si servicii de spalare a pardoselii, care reprezinta un adevarat aspirator de praf si microbi.

Spalare / curatare mocheta

# Operatiune Pret
1 Curatare mocheta suprafata 0-50 mp - 200-300 lei
2 Curatare mocheta suprafata 50-100 mp - 300-450 lei
3 Curatare mocheta suprafata 100-200 mp - 450-750 lei
4 Curatare mocheta suprafata >500 mp - de la 2 lei / mp
Preturile NU includ T.V.A

Firma curatenie Viva Clean
Program

  • Luni-Vineri 08-22
  • Sambata 08-20
  • Duminica 08-18

Solicita estimare gratuita!

+4 0721.409.502

De acum poti solicita o estimare gratuita si rapida numai la telefonul de mai sus

Serviciile Noastre

 

Spune si prietenilor

Facebook Twitter Pinterest