Despre noi

Firma de curatenie Viva Clean

In cazul in care sunteti in cautarea unor servicii de curatenie in Bucuresti de inalta calitate, profesionale, firma de curatenie Viva Clean reprezinta solutia la problemele dumneavoastra. Un mediu curat si bine aerisit reprezinta o necesitate pentru buna functionare a activitatilor desfasurate de dumneavoastra sau a angajatilor dumneavoastra.

Despre firma de curatenie Viva Clean

Firma de curatenie Bucuresti Viva Clean ofera servicii curatenie personalizate dupa nevoile dumneavoastra, oferind, totodata, calitate si promptitudine, la preturi mai mult decat avantajoase.

Viva Clean ofera posibilitatea atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice, de a apela cu cea mai mare incredere la aceste servicii de curatenie, fiind recomandata atat pentru spatiile rezidentiale (apartamente, vile, case), cat si pentru spatiile comerciale si industriale, in care imaginea se cere a fi una impecabila.

Nu ezitati sa ne contactati, iar noi ne ocupam de tot ce inseamna curatenie imaculata, fie ca este vorba de apartamente, vile sau sedii de firme. Va garantam servicii profesionale, rapide si eficiente, cu ajutorul personalului specializat si a utilajelor moderne, cu tehnologie de ultima generatie.

Menajul nu reprezinta un moft si nu depinde de gust, ci mai degraba o necesitate. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre de curatenie pentru un spatiu curat si igienizat, intr-un cadru cald si primitor!

Firma curatenie Viva Clean
Program

  • Luni-Vineri 08-22
  • Sambata 08-20
  • Duminica 08-18

Solicita estimare gratuita!

+4 0721.409.502

De acum poti solicita o estimare gratuita si rapida numai la telefonul de mai sus

Serviciile Noastre

 

Spune si prietenilor

Facebook Twitter Pinterest